Колишній лідер "Чикаго Буллз" заарештований за жорстоке поводження із сином

Колишній лідер "Чикаго Буллз" заарештований за жорстоке поводження із сином 1 - basket.com.ua

Екс-гравець декількох клубів НБА Бен Гордон був заарештований в нью-йорському аеропорту Ла-Гуардія. Його звинувачують у жорсткому поводжені з 10-річним сином.

Колишній баскетболіст чекав свій рейс на літак до Чикаго, але місцева поліція затримала його, оскільки отримала повідомлення, що чоловік застосував силу до дитини. Хлопчик у супроводі тітки було відправлено до дитячої лікарні Лонг-Айленда для обстеження.

Це вже не вперше Бен Гордон має проблеми із законом.  У 2017 році його затримували через напад, а згодом були інцеденти з керуванням автомобіля з підробленими номерними знаками та помилкове включення пожежної сигналізації у своєму будинку.

Британець потрапив в НБА в 2004 році. “Чикаго Буллз” вибрав його під №3 на драфті. В перший же сезон він виграв нагороду “Найкращий шостий гравець”. Згодом також виступав за “Шарлотт”, “Детройт” та “Орландо”.

Всього в найсильнішій лізі світу відіграв 744 матчі. Його статистика: 14,9 очок + 2,5 підбирань + 2,5 передач за 27,5 хвилин на паркеті.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.