Колишній легіонер трьох клубів Суперліги оцінив старт збірної Латвії на чемпіонаті світу

Колишній легіонер трьох клубів Суперліги оцінив старт збірної Латвії на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Відомий у минулому баскетболіст Едмундс Валейко, який в Україні грав за БК “Київ”, “Черкаські Мавпи” та БК “Одеса”, оцінив старт збірної своєї країни на чемпіонаті світу.

Нагадаємо, Латвія в першому турі розгромила Ліван (109:70). Для Латвії це перший в історії ЧС.

Після поразки у спарингу проти Литви цей старт є чудовим. Снайпери були на рівні і збереглася та енергія, яка була у кваліфікації та контрольних матчах.

Якщо два маленькі гравці віддають 17 передач, це означає, що вони активізують гру. В захисті теж нічого не перехитрили. Команда тиснула на м’яч, показувала агресію.

Збірна повернула впевненість, якщо, можливо, у когось були сумніви після матчу з Литвою. Гра показала, що в команді все в порядку.

Впевненість приходить завдяки влучанням, а також грі в обороні, яка була чудовою у першій грі. Нехай суперник думає, як його (захист – прим.) зламати. Зрозуміло, що фізична сила суперників більша, наприклад, проти Франції їхня перевага під кошиком буде приголомшливою. У той же час французам доведеться подумати, як бути з нашими снайперами“, – сказав Валейко.

У групі з латвійцями також грають Канада і Франція. У першому турі канадці впевнено здолали французів (95:65).

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.