Казіс Максвітіс пояснив, за рахунок чого Литва зуміла обіграти США

Казіс Максвітіс пояснив, за рахунок чого Литва зуміла обіграти США 1 - basket.com.ua

Наставник збірної Литви Казіс Максвітіс розповів, чому його підопічні зуміли обіграти збірну США (110:104).

Ми виграли матч завдяки гарній атаці. Нам вдалося наростити перевагу і втримати її до кінця. Допомогло й те, що цей матч не був вирішальним за вихід в 1/4. Це змусило гравців почуватися більш розслабленими, і це, можливо, вплинуло на нашу влучність. Ми добре робили підбирання в нападі, а кілька їхніх важливих гравців збирали фоли.

Третя чверть? Ми боролися до кінця. Ми забили кілька важливих триочкових. США добре грають на цьому відрізку, і коли ми дозволили їм проявити себе у цій чверті – вони одразу скоротили відставання.

Наші дальні?  Литва – баскетбольна країна. Багато гравців мають хороший кидок. Можливо, навіть занадто добрий відсоток ми показали для матчу цієї стадії, але поки це працює, то ми використовуємо цю зброю.

Я сказав у роздягальні, що це одна з найбільших перемог у нашій кар’єрі, але ми маємо насолоджуватися нею недовго. Треба поберегти емоції та енергію для матчу, до якого залишилося менше 48 годин.

Чи вірив я у старт 5-0 на турнірі? Я завжди повинен вірити, що мої гравці будуть вигравати. Ми чули епітети, що це найгірша збірна Литви та інше. Поразки в підготовці нас загартували. Чудові гравці, які добре виконують поставлені завдання. У нас хороша атмосфера в колективі“, – сказав Казіс Максвітіс.

0

Автор публікації

Офлайн 10 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.