Кавай Леонард на Пол Джордж можуть об’єднатися в іншому клубі НБА

Кавай Леонард на Пол Джордж можуть об'єднатися в іншому клубі НБА 1 - basket.com.ua

Форварди “Лос-Анджелес Кліпперс” Кавай Леонард і Пол Джордж можуть перейти у “Філадельфію Сіксерс” у випадку, якщо стануть необмежено вільними агентами. Гравці розгядають варіант покинути команду в міжсезоння-2024, якщо з ними не продовжать контракти на тривалий термін.

“Наскільки я знаю, ці хлопці зараз хочуть залишитись у Лос-Анджелесі. Але якщо вони відмовляться від опції продовження і стануть вільними агентами, хтось обов’язково захоче підписати їх. “Сіксерс” – привабливе місце для топових вільних агентів. Гадаю, “Філадельфія” накинулася б на Каваю Леонарда і Пола Джорджа за першої ж нагоди”, — заявив інсайдер ESPN Брайан Віндхорст у подкасті The Hoop Collective.

Чинні контракти Леонарда та Джорджа розраховані до кінця сезону-2024/2025. В обох форвардів передбачено опцію продовження гравця на останній сезон. У разі ухвалення рішення залишитися в “Кліпперс” Леонард заробить $ 48,78 млн, Джордж – аналогічну суму.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.