Іссуф Санон: “Через війну в Україні ми не можемо здаватись, зупинятись”

Іссуф Санон: "Через війну в Україні ми не можемо здаватись, зупинятись" 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Іссуф Санон прокоментував перемогу над Італією у третьому турі Євробаскета-2022.

“Якщо чесно, ми не зможемо показати максимум наших можливостей, не будучи командою… Сьогодні ми говорили, що потрібно вийти і бути командою. І ми продемонстрували це. Ми не команда – ми зараз сім’я. Ми показали, що на що ми здатні, якщо працюємо разом.

Знаєте, з війною в Україні нам не потрібно готуватись. Люди в Україні, що вони роблять… Ми граємо тут, насолоджуємось баскетболом, а люди в Україні не мають цього. Ми просто вийшли туди, щоб показати підтримку і любов народу України, і зробити свою роботу.

Прямо зараз у нас багато сил, є багато речей, які ми маєм роботи. У нас навіть більше сил, ніж раніше. Через війну в Україні ми не можемо здаватись, зупинятись, маємо віддаватись на 100%, тому що люди в Україні роблять те саме, але за умов війни – це інше. Ми маємо показати їм, що ми справді пишаємось і цінуємо те, що вони роблять для України”, – сказав Санон.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Одна думка про “Іссуф Санон: “Через війну в Україні ми не можемо здаватись, зупинятись”

  1. Alex Sokolov сказав:

    Молодець. радує. Потрібно їхати до д-ліги і за півроку вірю. отримає контракт в НБА. До захисту він зараз вже готовий на 100 відсотків. Взагалі вчора було круте поєднання в нашій збірній…Михайлюк, Близнюк, Санон. Ткаченко. Лень. Чудова п’ятірка!

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.