Ілля Сидоров: “Головна перемога для нашої країни сьогодні, що ми повернули Херсон”

Ілля Сидоров: "Головна перемога для нашої країни сьогодні, що ми повернули Херсон" 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Ілля Сидоров, який з 25 очками став найрезультативнішим гравцем матчу, прокоментував перемогу над Нідерландами в кваліфікації ЧС-2023.

“Це, звичайно, гарна перемога для нас, але головна перемога для нашої країни, для наших людей сьогодні – ми повернули Херсон, як повернемо всі міста нашої країни назад. Україна знову стане незалежною.

В першу чергу я хочу подякувати всім людям, які дивились нас в Україні, вболівають за нас, навіть враховуючи, що ми не маємо великих шансів. Але ми не можемо грати не на 100%, коли люди нам б’ються на війні і роблять неймовірні речі. Це перше, про що ми говоримо в роздягальні. Баскетбол – важливий, але ми в такий момент для нашої країни не можемо не викладатись на максимум.

Ще раз дякую всім людям в Україні, ми дуже переживаємо за вас, ми вас любимо. Дякуємо, що робите, Слава ЗСУ, слава Україні.

Дуже приємно, що було багато наших вболівальників на грі. Коли ти виходиш на вулицю і бачиш багато прапорів України на грі, ти розумієш, що ви тут не як туристи, тому, як я вже казав, ми боремось на майданчику, намагаємось показати свій максимум”.

Збірна України здобула перемогу 96:77, вигравши свій другий матч у кваліфікації на чемпіонат світу. Наступну гру команда Айнарса Багатскіса проведе 14 листопада у Ризі проти Ісландії.

0

Автор публікації

Офлайн 40 хв.

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7205

Одна думка про “Ілля Сидоров: “Головна перемога для нашої країни сьогодні, що ми повернули Херсон”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.