Гравці збірної США висловилися про виступ команди на чемпіонаті світу

Гравці збірної США висловилися про виступ команди на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Баскетболісти збірної США Тайріз Халібертон та Мікал Бріджес висловилися про виступ команди на чемпіонаті світу, який завершився поразкою від Канади (118:127 ОТ) в матчі за третє місце.

“Хотілося закінчити на високій ноті; ми цього не зробили, тому це, очевидно, розчаровує. Але це був веселий досвід в баскетболі ФІБА. Кожного разу, коли ти можеш грати за США, це честь і привілей. 100 відсотків я готовий зіграти на Олімпіаді. Якщо в збірній захочуть, щоб я повернувся, для мене це безпрограшна справа”, – сказав Халібертон.

“Тренер сказав мені промахнутися зі штрафного в кінцівкі, намагався промахнутися правильно. Я забрав підбирання і вийшов на кидок, зрівнявши рахунов в основний час. Однак у загальній картині це мало що означало. Це не просто звичайна поразка. Ми погано захищалися, вибилися з ритму. Так, це боляче. Я думаю, що ніколи не скажу “ні” виклику в збірну США, це честь кожного разу. Незалежно від результату, я б не проміняв ці шість тижнів. Найбільше – це стосунки, які ми побудували. Ось що я виніс з цього чемпіонату світу”, – заявив Бріджес.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.