Гравці збірної Сербії емоційно висловились щодо перемоги над Литвою

Гравці збірної Сербії емоційно висловились щодо перемоги над Литвою 1 - basket.com.ua

Представники збірної Сербії Нікола Йович (“Маямі”) та Філіп Петрушев (“Філадельфія) поділилися емоціями від перемоги над Литвою (87:68).

Чудове відчуття! Ми вийшли до 1/2 фіналу. Тим більше, що ми показали, як добре можемо грати. Я дуже радий за цих хлопців, думаю, ми всі це заслужили. Я також радий за Борішу, він перед матчем надіслав нам перше повідомлення після операції. Я бажаю йому якнайшвидшого одужання, ми дуже любимо його. Він наш брат.

Чому ми перемогли? Ми трималися разом. Після матчу з Італією можна було побачити, що це не наш максимум. Ми показали, на що здатні проти Домінікани та Литви. У нас точно багато сил, ми будемо ще кращими“, – сказав Нікола Йович.

Чи можемо ми стати чемпіонами? Чому ні? Особливо після такої перемоги. Нещодавно литовці перемогли збірну США. Перемога над ними додає нам впевненості.

У першому матчі у мене була травма, тому зараз я не в найкращій формі. Я радий, що зміг допомогти Мілутінову. Нікола мав багато роботи в обороні проти Валанчюнаса. Він чудово попрацював“, – сказав Петрушев, який набрав у грі 17 очок.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.