Тренер року в Єврокубку через водія автобусу потрапив до лікарні у день фіналу

Тренер року в Єврокубку через водія автобусу потрапив до лікарні у день фіналу 1 - basket.com.ua

Наставник турецького “Тюрк Телеком” Ердем Джан потрапив до лікарні з травмою шиї, яку він отримав в автобусі. Очікується, що він все ж зможе керувати командою у сьогоднішньому фіналі Єврокубка проти “Гран-Канарії”.

Замість 10 хвилин водій возив нас містом 40. Ми ледь не спізнилися на тренування. Потім він увімкнув радіо на всю гучність. Його просили зробити тихіше. Коли ж наш тренер підійшов до нього, щоб ще раз попросити про це, водій дав по гальмах Ердем Джан ударився головою об лобове скло, воно тріснуло, Тренер пошкодив шию, він відпрацював тренування в корсеті, після чого був відправлений до лікарні.

Ми не хочемо звинувачувати в інциденті ані Гран Канарію, ані Єврокубок. Втім, на жаль, у діях відповідальної людини чітко простежується мотив, і ми вимагаємо, щоб його притягнули до відповідальності. Цим зараз займаються. Головне — щоб наш тренер був здоровим“, – повідомив турецькій пресі генеральний менеджер клубу Юндер Кульчебаш.

Фінал Єврокубку розпочнеться о 22:00. Переможець сьогоднішньої гри отримає титул чемпіонів Єврокубку та місце у Євролізі на наступний сезон.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

2 думки про “Тренер року в Єврокубку через водія автобусу потрапив до лікарні у день фіналу

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.