“Голден Стейт”, “Лейкерс” і “Фінікс” грають другий день поспіль: прев’ю матчів НБА 24 лютого

"Голден Стейт", "Лейкерс" і "Фінікс" грають другий день поспіль: прев'ю матчів НБА 24 лютого 1 - basket.com.ua

«Атланта» – «Торонто»
Початок: 02:30

«Атланта» (24-31) спокійно почуває себе в зоні плей-ін Східної конференції. Трей Янг, Деджонте Мюрреq, Богдан Богданович, Клінт Капела можуть виходити на паркет розслабленими, оскільки конкуренти не хочуть наздоганяти «Хоукс». «Торонто» (20-36) теоретично міг би це зробити, однак такої цілі у команди Дарко Раяковича немає. «Репторс» проведуть «бек-ту-бек» після гри з «Брукліном» (121:93). Скотті Барнс, Гері Трент, Іммануїл Квіклі, Ар Джей Барретт втомилися і навряд чи ще раз виступлять з таким же натхненням, хоча на короткій дистанції послідовні сплески «Торонто» виключати не слід.

«Філадельфія» – «Клівленд»
Початок: 02:30

«Філадельфія» (32-23) вливає в склад Кайла Лоурі і Бадді Хілда, які налагоджують комунікацію на паркеті з Тайрізом Максі і Тобіасом Харрісом. Процес триває. В будь-якому випадку, «Сіксерс» буде дуже важко втриматися в зоні плей-офф Сходу до відновлення Джоела Ембііда. «Клівленд» (36-18) програв «Орландо» (109:116) вдома, після чого відразу їде в Філадельфію. Перерва на Матч зірок не пішла на користь Доновану Мітчеллу, Даріусу Гарленду, Евану Моблі та іншим гравцям «Кавальєрс». Команда Джей Бі Бікерстаффа залишається на другому місці в конференції, однак в разі тривалого спаду ризикує значно погіршити своє положення.

«Мемфіс» – «Кліпперс»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (20-36) чекав перерву на Матч зірок, щоб деякі ключові гравці залікували травми. Дезмонд Бейн і Маркус Смарт все ще в лазареті, однак Люк Кеннард, Заїр Вільямс, Джарен Джексон повинні зіграти проти «Кліпперс» (36-18). Зірки «Лос-Анджелеса» Кавай Ленард, Джеймс Харден, Пол Джордж, Рассел Вестбрук повинні налаштовуватися на непростий виїзд і як найшвидше відходити від деморалізуючого виїзду до «Оклахоми» (107:129). «Мемфіс» – аутсайдер, однак команда Тейлора Дженкінса вже не раз карала фаворитів за надмірну розслабленість.

«Нью-Орлеан» – «Маямі»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (34-22) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Х’юстоном» (127:125). Це означає, що головний тренер «Пеліканс» Віллі Грін дасть відпочити Зайону Вільямсону. Проти «Маямі» (30-25) задачу по досягненню позитивного результаті повинні виконати Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас, Брендон Інгрем і Трей Мерфі. Господарям навряд чи буде просто. «Хіт» ще не грали після паузи. Кевін Лав, Джиммі Батлер, Тайлер Хірро, Бем Адебайо зі свіжими силами цілком спроможні претендувати на перемогу в Луїзіані.

«Оклахома» – «Вашингтон»
Початок: 03:00

«Оклахома-Сіті» (38-17) зіграє «бек-ту-бек» після зустрічі з «Кліпперс» (129:107). Шей Гілджес-Александер (31 очко, 8 передач), Лугенц Дорт (19 очок), Джейлен Вільямс (18 очок, 6 передач), Холмгрен (17 очокЮ 10 підбирань) не залишили шансів одному з конкурентів у боротьбі за лідерство в Західній конфенції. «Тандер» чекають в гості «Вашингтон» (9-46), лідери якого Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія теж вийдуть на паркет відразу після зустрічі з «Денвером» (110:130). Скоріш за все, «Візардс» знову програють, хоча, можливо, зроблять це не з таким великим рахунком.

«Х’юстон» – «Фінікс»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (24-31) програв «Нью-Орлеану» (24-31) і став ще на крок далі від зони плей-ін Заходу. Фред Ванвліт, Діллон Брукс, Джейлен Грін, Альперен Шенгюн більш-менш надійно виступають лише вдома, однак «Рокетс» зустрінуться з непростим суперником. «Фінікс» (33-23) хоче реабілітувалися перед власними фанатами за поразку від «Далласа» (123:133). Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич цілком спроможні принести «Санз» перемогу в Техасі.

«Голден Стейт» – «Шарлотт»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (28-26) переміг «Лейкерс» (128:110) в минулій грі. «Ворріорз» ще впевненіше стали почувати себе в зоні плей-ін Заходу. Стефен Каррі, Джонатан Кумінга, Клей Томпсон, Дреймонд Грін не збираються зупинятися. «Шарлотт» (14-41) виграв 4 матчі поспіль, вимінявши Гранта Вільямса, Давіса Бертанса, Сета Каррі і Васіліє Міцича перед дедлайном. Нові гравці «Хорнетс» надихнули старих лідерів команди Майлза Бріджеса і Брендона Міллера. Тим не менш, підопічні Стіва Кліффорда рано чи пізно перервуть вдалий відрізок. Цілком ймовірно, це станеться вже у Сан-Франциско. «Шарлотт» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Юти» (115:107), «Голден Стейт» також вийде на паркет другий день поспіль. Однак господарі в цілому набрали більш талановиті і перебувають в чудовій формі.

«Міннесота» – «Мілвокі»
Початок: 05:00

«Міннесота» (39-16) має намір зберегти лідерство в Західній конференції. Карл Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс відпочили під час перерви на Матч зірок, а також усували деякі недоліки в своїй грі. Набагато більше пауза була потрібна «Мілвокі» (35-21), який з новим головним тренером Доком Ріверсом виграв лише 2 матчі при 6 поразках. Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард ще в повній мірі не звикли до вимог Ріверса. Тому не слід виключати черговий провал «Бакс» в гостях проти міцних «Тімбервулвз».

«Портленд» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Портленд» (15-39) дограє регулярний чемпіонат без особливої мотивації. Джеремі Грант, Деандре Ейтон, Малкольм Брогдон, Анферні Саймонс, Скут Хендерсон принесуть «Трейл Блейзерс» декілька сенсаційних перемог, хоча їх кількість буде дуже малою. «Денвер» (37-19) постарається не стати жертвою апсета з боку підопічних Чонсі Біллапса. «Наггетс» проведуть «бек-ту-бек» після гри з «Вашингтоном» (130:110). Нікола Йокич, Майкл Портер, Джамал Мюррей, Аарон Гордон повинні зберегти достатньо сил, однак після перерви не слід на 100% виключати невдачу команди Майка Мелоуна на короткій дистанції в умовах щільного графіку.

«Лейкерс» – «Сан-Антоніо»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (30-27) проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Голден Стейт» (110:128). Леброн Джеймс не вийшов на паркет через мікротравму, а Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Остін Рівз особливий супротив «Ворріорз» не нав’язали. Джеймс може повернутися проти «Сан-Антоніо», який також вийде на паркет відразу після гри з «Сакраменто» (122:127). Скоріш за все, Віктор Вембаньяма пропустить зустріч, оскільки головний тренер «Сперс» Грег Попович раніше обіцяв не випускати його на паркет два дні підряд. Девін Вассел, Келдон Джонсон, Джеремі Сохан без Вембаньями мало що здатні протиставити «Лос-Анджелесу», навіть якщо в складі господарів не буде Леброна.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.