“Філадельфія” може обміняти Джеймса Хардена, відправивши його в бажаний клуб

"Філадельфія" може обміняти Джеймса Хардена, відправивши його в бажаний клуб 1 - basket.com.ua

“Філадельфія Сіксерс”, “Портленд Трейл Блейзерс” та “Лос-Анджелес Кліпперс” можуть провести масштабний тристоронній обмін за участю Джеймса Хардена, повідомляє The Philadelphia Inquirer.

“Сіксерс” зацікавлені в обміні розігруючого Дрю Холідея, який не входить в плани “Портленда” після переходу з “Мілвокі Бакс” в рамках угоди по Деміану Лілларду. Харден запросив обмін із “Філадельфії” і хоче перейти тільки в “Кліпперс”. Сторони не змогли домовитися щодо компенсації, але доступність Холідея може змінити ситуацію.

“Кліпперс” готові провести обмін з “Сіксерс” та “Блейзерс”, в результаті якого Харден перейде в “Лос-Анджелес”, Холідей стане гравцем “Філадельфії”, а “Портленд” отримає незіркових гравців і як мінімум по одному драфт-піку першого раунду від кожного задіяного в угоді клубу. Зазначається, що “Кліпперс” можуть віддати навіть два драфт-піки за Хардена, хоча раніше не були готові на даний крок.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.