ФІБА оголосила господарів наступних чемпіонатів світу у чоловіків та жінок

ФІБА оголосила господарів наступних чемпіонатів світу у чоловіків та жінок 1 - basket.com.ua

Федерація баскетболу Катару (QBF) отримала права на проведення Чемпіонату світу з баскетболу FIBA ​​2027. Усі ігри планується провести у місті Доха.

Очікується, що завдяки тому, що всі команди гратимуть в одному місті, а майданчики знаходяться в межах 30 хвилин одна від одної, то вболівальники отримують можливість відвідати як найбільше матчі особисто.

Нагадаємо, що найближчий чемпіонат світу 2023 також пройде в Азії – з 25 серпня по 10 серпня він відбудеться у Японії, Індонезії та на Філіппінах. Збірна України не зуміла на нього кваліфікуватися.

ФІБА оголосила господарів наступних чемпіонатів світу у чоловіків та жінок 3 - basket.com.ua

Також ФІБА передала Німецькій баскетбольній федерації (DBB) право на проведення чемпіонату світу з баскетболу серед жінок 2026 року. Це буде другий раз, коли Німеччина прийматиме головний турнір серед жінок після 1998 року.

Наступний чемпіонат світу ​​серед жінок відбудеться у вересні 2026 року в Берліні та проходитиме на двох майданчиках – “Арені Берлін” і “Макс-Шмелінг Халле”. Кількість учасників чемпіонату світу буде збільшено до 16. Останній чемпіонат світу пройшов у 2022 році в Австралії і завершився перемогою збірної США.

ФІБА оголосила господарів наступних чемпіонатів світу у чоловіків та жінок 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.