Ергін Атаман спрогнозував фіналістів Євроліги

Ергін Атаман спрогнозував фіналістів Євроліги 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Анадолу Ефес” Ергін Атаман оцінив розклад сил у новій Євролізі.

“Минулого сезону моєю мантрою був зворотний відлік, тобто кількість перемог, які відокремлювали нас від другого титулу. Цього разу я показуватиму на всіх аренах три пальці. Не треба зайвих слів, мені просто зафіксувати цю цифру.

Євроліга дуже сильна, турнір став більш конкурентоспроможним та жорстким. Виділяються три групи по шість команд у кожній між цими групами мінімальна відстань. На “Фінал чотирьох” претендують “Ефес”, “Реал”, “Барселона”, “Мілан”, “Олімпіакос” і навіть “Монако”, який значно збільшив бюджет та зібрав відмінних гравців. На плей-офф – “Фенербахче”, “Баварія”, “Маккабі”, “Панатинаїкос”, а також “Партизан” з Обрадовичем, який повернувся і з уболівальниками, цей фактор може мати значення. Ще “Віртус”. Інші команди цілком здатні зробити сюрприз.

“Мілан” суттєво посилився, навіть попри відхід Родрігеса. Мені вони є найнебезпечнішим суперником “Ефесу”. Я говорю це зараз: “Мілан” та “Ефес” зіграють у фіналі Євроліги. І це буде чудовий фінал”, – заявив Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7227

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.