Джейсон Тейтум назвав свого найулюбленішого тренера

Джейсон Тейтум назвав свого найулюбленішого тренера 1 - basket.com.ua

Лідер “Бостона” Джейсон Тейтум зізнався, що Іме Удока для нього є найулюбленішим тренером, але він поважає всіх тренерів, з якими він працював.

Це була тяжка ситуація для всіх. Я періодично зв’язуюсь із ним. Нічого незвичайного, просто дізнаюсь, як у нього справи. Каже, що стежить за моєю грою, і бажає мені продовжувати так само.

Що трапилося, те трапилося, але я не можу заперечувати вплив, який він мав на мене. Я люблю тренера Кея. Я люблю Бреда. Я люблю Джо. Я люблю всіх цих хлопців, але мої стосунки з ним були особливими. Напевно, це мій улюблений тренер.

Це не камінь у чийсь город. У мене чудові стосунки з Джо. Мені подобається все, що він робить. Я радий за нього. Бред допоміг мені зорієнтуватися у НБА. Мені було дев’ятнадцять років, він спостерігав, як я зростаю. Тож у мене різне бачення кожного тренера, але до всіх я відчуваю повагу“, – сказав Тейтум.

“Бостон” усунув Удоку від роботи на сезон-2022/23 за інтимні стосунки зі співробітницею клубу. Він тренував “Селтікс” один сезон і відразу вивів клуб до фіналу, де “кельти” програли “Ворріорз”.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.