Джанмарко Поццекко та гравці збірної Італії пояснили, чому так важко далася перемога над Анголою

Джанмарко Поццекко та гравці збірної Італії пояснили, чому так важко далася перемога над Анголою 1 - basket.com.ua

Збіра Італії почала чемпіонат світу з перемоги над Анголою (81:67). Італійські баскетболісти пояснили, чому перемога була здобута з проблемами.

“Для багатьох із нас це був дебютний матч на чемпіонату світу, і хвилювання було. У першій половині у нас не вийшло ні в атаці, ні в обороні, але кожен виконував свою роботу, і ми раді цій перемозі. Тепер ми повинні думати про наступну гру. Сьогодні ми набрали двозначні цифри: я, Сімоне (Фонтеккьо – прим.) та Джампаоло (Річчі – прим.), але ця команда може щоразу знаходити різних героїв“, – сказав Стефано Тонут.

Ми хотіли виграти – ми це зробили. Ми були схвильовані. У ці дні я думаю про турнір чотирирічної давнини, це сильна річ емоційно. Я і тепер хочу насолоджуватися кожною миттю. Коли ти виходиш на паркет, ти маєш трансформувати кожну емоцію в позитивну енергію, я почав невдало, але я намагався допомогти команді в дрібницях”, – сказав Джампаоло Річчі.

Щиро хочу привітати гравців Анголи, тому що вони провели дуже хорошу гру. Я також хочу вибачитися перед моїми гравцями за те, що я нервував напередодні такого важливого дебютного матчу на чемпіонаті світу. 

Вони відчули це, і це проявилося на паркеті, але і в таких обставинах вони були надзвичайними і, як завжди, робили те, що мали. Однак тепер ми дивимося вперед –  з наступного матчу ми будемо мати інший підхід, починаючи зі мене”, – сказав наставник команди Джанмарко Поццекко.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7241

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.