Дві ранніх гри топ-клубів на Заході, Михайлюк і Лень проти аутсайдерів: прев’ю матчів НБА 7-8 квітня

Дві ранніх гри топ-клубів на Заході, Михайлюк і Лень проти аутсайдерів: прев'ю матчів НБА 7-8 квітня 1 - basket.com.ua

«Кліпперс» – «Клівленд»
Початок: 22:30

«Кліпперс» більш-менш надійно почуваються в топ-4 Західної конференції, однак розслаблятися Каваю Ленарду, Полу Джорджу, Расселу Вестбруку і Джеймсу Хардену ще рано. Команду Тайрона Лю теоретично може наздогнати «Даллас». «Клівленд» проведе «бек-ту-бук» після матчу з «Лейкерс» (97:116). Даріус Гарленд, Донован Мітчелл, Еван Моблі показали погану якість баскетболу і навряд чи з другої спроби принесуть «Кавальєрс» перемогу в Лос-Анджелесі.

«Даллас» – «Х’юстон»
Початок: 22:30

«Даллас» (47-30) набрав солідний хід і може потрапити в топ-4. Лука Дончич, Пі Джей Вашингтон, Кайрі Ірвінг принесли «Маверікс» перемогу в 9 з 10 останніх матчів. «Х’юстон» (38-29) навпаки розклеївся і вибув з боротьби за плей-ін. «Рокетс» тиждень дому вдома без шансів програли «Далласу» (101:125). В гостях Діллон Брукс, Джейлен Грін, Фред Ванвліт також ризикують нічого не протиставити супернику по техаському дербі. Можливо, підопічні Іме Удоки поступляться навіть ще з більшою різницею, ніж в попередній зустрічі.

«Індіана» – «Маямі»
Початок: 00:00

«Індіана» (44-34) йде в топ-6 Східної конференції. Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Майлз Бріджес набрали більш-менш непогану форму під кінець регулярного чемпіонату. «Пейсерз» чекає зустріч з конкурентом за пряму путівку в плей-офф «Маямі» (43-34). Лідери «Хіт» Джиммі Батлер, Террі Розір, Бем Адебайо також додали в плані стабільності. Очікується напружена гра, в якій «Індіана» є невеликим фаворитом через фактор домашнього паркету.

«Бостон» – «Портленд»
Початок: 01:00

«Бостон» (61-16) спокійно дограє регулярний чемпіонат в статусі першої команди Сходу. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Деррік Вайт, Крістапс Порзінгіс, Дрю Холідей рідко з’являються на майданчику всі разом, натомість більше шансів в «Селтікс» отримують резервісти Святослав Михайлюк, Ошей Бріссетт, Джейден Спрінгер, Німас Куета. Проти «Портленда» (21-56) ситуація буде аналогічною. «Трейл Блейзерс» невмотивовані. Лідери гостей Деандре Ейтон, Джеремі Грант, Скут Хендерсон, Делано Бентон навряд чи впораються навіть з експериментальним складом команди Іме Удоки.

«Орландо» – «Чикаго»
Початок: 01:00

«Орландо» (45-32) несподівано програв аутсайдеру «Шарлотт» (115:124), погіршивши шанси на потрапляння в топ-4 Сходу. Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Коул Ентоні постараються реабілітуватися перед рідною публікою проти «Чикаго» (37-40). «Буллз» останнім часом не вражають, але Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич зберігають певну мотивацію. Команда Біллі Донована хотіла б захистити поточне 9 місце від посягань «Атланти», тому «Орландо» варто налаштовуватися на серйозний супротив суперника.

«Торонто» – «Вашингтон»
Початок: 01:00

«Торонто» (24-53) перервав серію з 15 поразок в гостях проти «Мілвокі» (117:111). Можливо, у лідерів «Репторс» Іммануїла Квіклі, Келлі Оліника, Гері Трента, Ар Джей Барретта залишиться якийсь запал і на протистояння з «Вашингтоном» (15-63). Хоча «Візардс» в будь-якому випадку не будуть нав’язувати відчайдушний супротив в Канаді. Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія вже давно подумки знаходяться у відпустці і відверто дограють регулярний чемпіонат.

«Фінікс» – «Нью-Орлеан»
Початок: 01:00

«Фінікс» (46-31) і «Нью-Орлеан» (45-32) – конкуренти за пряму путівку в плей-офф Заходу. Останнім часом «Санз» виглядають набагато краще «Пеліканс», які мають серію з 4 поразок. Це робить високою вірогідність того, що Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл перекидають Зайона Вільямсона, Брендона Інгремі і Сі Джей Макколлума на власному паркеті, а також укріплять турнірні позиції команди Френка Вогеля.

«Шарлотт» – «Оклахома»
Початок: 01:00

«Шарлотт» (19-58) сенсаційно переграв «Орландо» (124:115) в попередній грі. На цьому подвиги Гранта Вільямса, Майлза Бріджеса, Брендона Міллера, Васіліє Міцича ризикують завершитися. «Оклахома-Сіті» (52-25) набагато більш вмотивована, ніж «Хорнетс». Молоді зірки «Тандер» Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен не збираються оступатися проти аутсайдера, щоб залишитися в боротьбі за перше місце на Заході.

«Мілвокі» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Мілвокі» (47-30) тричі поспіль програв аутсайдерам «Вашингтону», «Мемфісу» і «Торонто». «Бакс» не втратили друге місце на Сход, але Деміану Лілларду, Янніс Адетокумбо, Бруку Лопесу пора виходити з кризи. «Нью-Йорк» (45-32) – конкурент команди Дока Ріверса за високу позицію. «Нікс» у випадку перемоги в особистій зустрічі значно покращать своє турнірне становище. О Джи Анунобі, Донте Дівінченцо, Джейлен Брансон при цьому не повинні думати, що «Мілвокі» здасться їм так же легко, як попереднім слабким опонентам.

«Сан-Антоніо» – «Філадельфія»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» (19-58) втратив до кінця сезону Девіна Вассела і Джеремі Сохана, однак виходить на паркет доволі вмотивованим. «Сперс» виграли 3 з останніх 5 матчів. Можливо, Віктор Вембаньяма, Зак Коллінз, Джуліан Шемпені налаштуються влаштувати апсет і «Філадельфії» (43-35). «Сіксерс» виграли три матчі поспіль після відновлення Джоела Ембііда, разом з яким Бадді Хілд, Тайріз Максі, Тобіас Харріс грають значно впевненіше. Головне завдання гостей – не допустити надмірної недооцінки команди Грега Поповича, яка зараз є небезпечною.

«Бруклін» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Бруклін» (31-47) виграв два останні матчі проти «Детройта» та «Індіани». Денніс Шрьодер, Кем Томас, Мікал Бріджес не збираються просто так «зливати» кінцівку сезону, хоча якихось надзвичайних подвигів від них очікувати не варто. «Сакраменто» (44-33) зазнав болісної поразки від «Бостона» (100:101). У Домантаса Сабоніса, ДеАарона Фокса, Олексія Леня, Кігана Мюррея є велике бажання повернутися на переможний шлях. «Кінгз» по силам це зробити, оскільки серія з трьох перемог є нетиповим явищем для нинішніх «Нетс».

«Голден Стейт» – «Юта»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» (42-35) забезпечив собі місце в плей-ін Заходу. Навряд чи «Ворріорз» піднімуться вище поточного 10 місця, але Стефен Каррі, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга точно не будуть розслаблятися. «Юта» (29-48) – явний аутсайдер у протистоянні з командою Стіва Керра. «Джаз» вже давно «зливають» сезон, маючи серію з 11 поразок. Вокер Кесслер, Коллін Секстон, Джон Коллінз не горять особливим бажанням переривати її в Сан-Франциско.

«Лейкерс» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Лейкерс» (45-33) проведуть «бек-ту-бек» після матчу проти «Клівленда» (116:97). Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел на класі розібралися з суперником, тому повинні зберегти достатньо сил на «Міннесоту» (53-24). «Тімбервулвз» ведуть боротьбу з «Денвером» і «Оклахомою» за перше місце на Заході. Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Майк Конлі повинні докласти значних зусиль, щоб не оступитися в Каліфорнії.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1846

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.