Два іноземця та українець. Стало відомо, хто крім Степановського міг очолити збірну України

Два іноземця та українець. Стало відомо, хто крім Степановського міг очолити збірну України 1 - basket.com.ua

Генеральний секретар Федерації баскетболу України Володимир Драбіковський розповів про те, які кандидатури розглядались на посаду головного тренера чоловічої національної команди.

“Ми розглядали кандидатури двох українських тренерів – це Степановський і Валерій Плеханов. Також ми розглядали кандидатури Звєздана Митровича і Ронена Гінзбурга. Як ми прийшли саме к Степановському? Ми розуміли, що Гінзбурга фінансово потягнути ми не зможемо, тому що він безкоштовно працювати не буде. Митрович – ми теж розуміли, що задарма він працювати не буде, але перемовини ми вели, щоб зрозуміти його позицію.

Він сказав так – що зараз у нього немає клубної роботи, і доки він не визначиться із клубом, то не може приймати таке рішення. Але також Звєздан сказав, що для нього великою честю було б працювати зі збірною України, і якщо б він працював з якимись національними командами, то це були б лише збірна Чорногорії і збірна України. Тому що він вважає, що Україна для нього як друга батьківщина, фактично його становлення як тренера пройшло саме тут.

Тож у нас залишилися дві кандидатури українських тренерів. Попередньо ми провели опитування наших осередків та членів виконкому, і навіть я був цим вражений – абсолютна більшість була за Степановського”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Два іноземця та українець. Стало відомо, хто крім Степановського міг очолити збірну України

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.