Два гравці збірної України зазнали пошкоджень в матчах єврокубків

Два гравці збірної України зазнали пошкоджень в матчах єврокубків 1 - basket.com.ua

Напередодні “Прометей” та “Будівельник” провели свої чергові матчі єврокубкових турнірів і під час них два гравці збірної України зазнали пошкоджень.

Іссуф Санон достроково завершив матч в Єврокубку свого “Прометея” проти “Клуж-Напоки”. За 1:33 до кінця третьої чверті лідер збірної і “Прометея” впав на паркет і покинув майданчик лише за допомогою партнерів. Санон більше не вийшов на матч, записавши на свій рахунок 12 очок за майже  14 хвилин у грі.

Два гравці збірної України зазнали пошкоджень в матчах єврокубків 3 - basket.com.ua

Форвард “Будівельника” В’ячеслав Бобров отримав розсічення у першій чверті матчу Кубка Європи ФІБА проти “Хапоеля Хайфи”.

Втім, ще по ходу матчу Бобров з пластирем повернувся до гри і за 19 хвилин набрав 9 очок, зробив 4 підбирання та 2 передачі.

Два гравці збірної України зазнали пошкоджень в матчах єврокубків 5 - basket.com.ua

Вже після гри наставник “Будівельника” Валерій Плеханов повідомив, що Бобров їде до лікарні, де йому накладуть кілька швів, так як в нього дуже глибоке розсічення.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Одна думка про “Два гравці збірної України зазнали пошкоджень в матчах єврокубків

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.