Дуда Санадзе: “Ми дружня країна, і всього цього не мало статися”

Дуда Санадзе: "Ми дружня країна, і всього цього не мало статися" 1 - basket.com.ua

Форвард збірної Грузії Дуда Санадзе розповів свою версію інциденту із форвардом турецької збірної Фурканом Коркмазом.

“Я тільки сказав йому, що він зробив дурний фол, але він відреагував надто бурхливо. Якщо чесно, я був дуже здивований. І раптом ми опинилися віч-на-віч. Він увесь час кричав і хотів зустрітися зі мною в роздягальні.

Дуже неприємний інцидент. Ми дружня країна, і всього цього не мало статися, але на той момент емоції на майданчику були на межі”, — передає слова Санадзе Totalbasket.gr.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7160

2 думки про “Дуда Санадзе: “Ми дружня країна, і всього цього не мало статися”

  1. Oleg YERMOLOV сказав:

    Фуркан Коркмаз также высказал свою версию случившегося.

    По его словам, на площадке Дуда Санадзе оскорблял его, и турок не оставил это без внимания. Но самое интересное началось после:

    “Когда я шел в туннель, со мной шел наш тренер по ОФП. Как только мы подошли к раздевалке, я увидел трех грузинских игроков и двух охранников — они бежали к нам. Мы начали драться. Вот и все.

    Это была реальная уличная драка. Нам не было разговора или какой-то беседы. Люди прибежали нас бить. Конечно, мы стали защищаться — что и должны делать мужчины в такой ситуации. Я думаю, это проблема охраны. В то же время, я не знаю, может они так помогают своим игрокам…

    Повторюсь: мы действительно обменивались ударами. Это была настоящая драка”.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.