Дреймонд Грін залишить “Уорріорз” на невизначений термін після бійки на тренуванні

Дреймонд Грін залишить "Уорріорз" на невизначений термін після бійки на тренуванні 1 - basket.com.ua

Форвард “Голден Стейт” Дреймонд Грін повідомив, що залишить розташування команди на невизначений термін після бійки з Джорданом Пулом на тренуванні.

“Я був неправий у своїх діях, які мали місце у середу. Я вибачився за це перед командою та Джорданом. Якби моя мати побачила цей ролик, я знаю, як вона себе почувала б. Перепрошую перед його матір’ю та батьком, його сім’єю та друзями, які піклуються про нього.

Не думаю, що братство зникло. Так, іноді воно розпадається. Важливо, щоб я працював і знову зібрав його разом. Я не лізу в чужі кишені. Поточні переговори щодо контракту не мають жодного відношення до ситуації.

Моє завдання – відновити довіру у цій роздягальні. Я припустився великої помилки. Я провалився як лідер та як людина. Хочу все виправити і негайно розпочати роботу, яка буде потрібна для цього”, – заявив Грін.

У середу Грін накинувся на Пула і вдарив одноклубника кулаком у щелепу. Відео інциденту, що з’явилося в мережі, викликало великий резонанс і критику на адресу 4-кратного чемпіона НБА.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.