“Дніпро” оголосив склад на новий сезон та назвав ім’я головного тренера

“Дніпро” оголосив склад на новий сезон та назвав ім’я головного тренера 1 - basket.com.ua

БК “Дніпро” визначився із складом на сезон 22/23. Як повідомляється на офіційній сторінці клубу в Facebook, з минулорічної команди залишилися капітан Станіслав Тимофеєнко, Макс Закурдаєв, Сергій Загреба та Іван Колдомасов. 

Повернулися з оренди у “Хіміку” та “Кривбасі” Євген Сорочан і Роман Бондарчук. Олександр Тарасенко останні три сезони провів у “Харківських Соколах”. Михайло Шкода та Микита Бібіков грали за “Маріуполь” у Вищій лізі. 

За “Дніпро-2” також у другому дивізіоні виступали Дмитро Мартинов, Микола Бачурін та Микита Джеріхов. Дмитро Каччанов минулий сезон відіграв у “Львівській Політехніці”.

Майже всі гравці свого часу пройшли підготовку у Академії БК “Дніпро”. Головним тренером команди призначено Павла Агапова, допомагати йому буде Володимир Коваль.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

7 думок про ““Дніпро” оголосив склад на новий сезон та назвав ім’я головного тренера

  1. Oleg YERMOLOV сказав:

    Не про этого же Сорочана и Запорожье вело речь? Состав очень приличный для военного времени. Хорошо, что сохранили таких звезд для украинской Суперлиги, как Тимофеенко и Закурдаев. Загреба тоже должен хорошо смотреться по нынешним временам. Ждем качественного рывка от Колдомасова. Ну и Бондарчук способен теперь на многое.

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.