Дмитро Забірченко: “У нас не буде підсилення легіонерами, я повністю довіряю своїм гравцям”

Дмитро Забірченко: "У нас не буде підсилення легіонерами, я повністю довіряю своїм гравцям" 1 - basket.com.ua

Наставник київського “Будівельника” Дмитро Забірченко прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі проти “Дніпра”.

Десь півтори чверті ми грали в непоганий баскетбол – друга і п’ять хвилин четвертої. Перша і третя чверть дуже важі були. Мені здавалося, що трохи ходили пішки. Можливо, на це впливав рахунок. Коли ти починаєш вигравати +12-15 очок, може це (розконцентровує – прим.). Плюс у першій половині грали короткою ротацією. Можливо, це також позначилося.

Дуже погана третя чверть, але за рахунок запасу першої половини і за рахунок вдалого початку четвертої чверті вдалося здобути результат. 

Дали пограти молодим. Молодими я дуже незадоволений. П’ять-шість втрат, не було контролю гри. Їм треба трошки думати, коли виходять грати, що від них вимагає тренер і команда.

У Приймака травма, як я розумію, задньої поверхні стегна. Завтра, якщо буде УЗД, будемо знати. Але, думаю, не скоро побачимо його. Володимир Конєв грає “на уколах”. Йому велика подяка, він веде себе як капітан та справжній професіонал. 

Підсилення легіонерами? В нас гравці сильніші за тих легіонерів, які приїжджають в наш чемпіонат. Я повністю довіряю своїм гравцям, і в нас не буде підсилення легіонерами, вони не найкращі“, – сказав Дмитро Забірченко.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.