Дмитро Забірченко: “Ми робили багато помилок у першій половині”

Дмитро Забірченко: "Ми робили багато помилок у першій половині" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Будівельника” Дмитро Забірченко прокоментував перемогу своїх підопічних над “Черкаськими Мавпами”.

“Повітряні тривоги? Я думаю, вже можна за нашими баблами в Дніпрі сповіщати населення, що буде якась тривога чи обстріл. Кожного разу, приїжджаючи сюди, ми віримо і в ППО, і в ЗСУ.

Хвилювання від цього не було, але коли тривогу оголошують і в ночі… Ми два дні спали в потягу, а тут на третій день тривога була двічі за ніч, коли ми були в готелі. Було чутно і вибухи, тому весь день нервовий. Гра така ж була, особливо перша пловина. Поговорили з хлопцями, попросили грати швидше. У другій половині ми зіграли так, як хотілося мені. 

Коли “Мавпи” змінили тренера, ми розуміли, що їх малюнок гри зміниться. Коли хлопці з “Мавп” робили роботу, як просив тренер – у нас були проблеми. Але ми більше залежимо від своєї гри, від свого настрою, від наших помилок, а їх було багато у першій половині.

Але ж я кажу, що дві ночі в потязі, нервовий день, тому дякую хлопцям за самовіддачу і бажання. Особливо в другій половині. Це трансформувалося в те, що ми змогли дати пограти молодим гравцям в четвертій чверті. Це дозволило зберегти лідерів на наступні матчі“, – сказав Забірченко.

Артем Сліпенчук пояснив причини поразки:

“Ми не готові. Не хочу знаходити алібі, але одне тренування 5X5 перед виїздом сюди, знаєте, це складно. Але це все алібі. Ми будемо намагатися перемагати завтра, післязавтра, в наступних баблах.

Ми тренувалися, ті хто були здорові – ті тренувалися, але ми не мали 5Х5. Ми також не мали ситуацій чотири на чотири, але я не хочу акцентувати на цьому увагу, це наші проблеми і ми повинні їх вирішувати“, – сказав наставник “Черкаських Мавп”.

0

Автор публікації

Офлайн 32 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7456

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.