Дмитро Липовцев повернувся до Запоріжжя

Дмитро Липовцев повернувся до Запоріжжя 1 - basket.com.ua

Один з найдосвідченіших гравців української Суперліги Дмитро Липовцев в наступному сезоні захищатиме кольори БК “Запоріжжя”. Про підписання контракту оголосив запорізький клуб.

Форвард Дмитро Липовцев народився в Запоріжжі і за свою кар’єру виступав за команди “Авіастар” (Запоріжжя), “Мусон” (Севастополь), “Говерла” (Івано-Франківськ), “Кривбас” (Кривий Ріг), БК “Запоріжжя”,  “Черкаські Мавпи” та “Харківські Соколи”.

В сезоні 2012/2013 років Дмитро визнавався MVP Вищої ліги України, в 2006 році став фіналістом Кубку України та бронзовим призером української Суперліги, а у 2018 році у складі “Черкаських Мавп” завоював чемпіонський кубок Суперліги.

Після сезону 2019/2020 років Дмитро Липовцев  вирішив призупинити свою кар’єру у професійному баскетболі і перейшов на роботу до Федерації баскетболу України, де розвивав напрямок баскетболу 3х3. Але торік, у скрутний для країни та українського баскетболу час, прийняв рішення поновити виступи на професійному рівні, відігравши сезон за “Черкаські Мавпи”.

Цього літа працював в чоловічих збірних з баскетболу 3х3, зокрема очолював збірну U-23 в Лізі націй.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.