Дімітріс Ітудіс розповів про свої подальші перспективи тренувати збірну Греції

Дімітріс Ітудіс розповів про свої подальші перспективи тренувати збірну Греції 1 - basket.com.ua

Збірна Греції зазнала поразки від Чорногорії (69:73). Керманич греків Дімітріс Ітудіс підбив підсумки гри та сказав, що рішення про його майбутнє у національній команді ще не прийняте.

Вітаю Чорногорію. Ми намагалися, але цього було недостатньо. Нам не вистачило енергії, хоча гравці були в гарному настрої і хотіли перемогти. Вони зібралися разом і гідно представили країну. Велика подяка також нашим уболівальникам, які прилетіли так далеко, щоб бути з нами.

Ми намагалися якнайкраще використовувати наших гравців. Ми вийшли в другий етап, чим забезпечили собі участь у кваліфікацію на Олімпіаду. В наших умовах- це досягнення. Кому б були зайві Слукаса, Калатеса, Янніса чи Костаса Адетокумбо? Деякі гравці попросили відпочити, щоб підготувати себе до нового сезону, а деякі отримали травми та перенесли операції.

Ми приїхали сюди, знаючи про проблеми, а потім втратили Мітоглу, що стало шоком. Але команда залишилася згуртованою, в деяких випадках ми стрибнули вище голови.  Я сподіваюся, що наступного разу у нас буде більше ключових гравців. Я не знаю, де буде проходити передолімпійський турнір, може, в Греції, можливо, ще десь.

У мене контракт закінчується через рік. Мене попросили допомогти і я буду допомагати з будь-якої посади. Зараз я обіймаю посаду головного тренера – це велика честь. Як тільки турнір закінчиться, ми сядемо і обговоримо все з Федерацією. У нас є контракт, який закінчується після завершення Олімпіади”, – сказав Ітудіс.

Ітудіса замінити може легендарний Васіліс Спануліс.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7441

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.