Девін Букер і Джейсон Тейтум визнані найкращими гравцями в НБА за підсумками жовтня/листопада

Девін Букер і Джейсон Тейтум визнані найкращими гравцями в НБА за підсумками жовтня/листопада 1 - basket.com.ua

Захисник “Фінікса” Девін Букер та форвард “Бостона” Джейсон Тейтум визнано найкращими гравцями в НБА за підсумками жовтня/листопада.

Букер на старті нового сезону набирає 29,0 очка в середньому за гру, 30 листопада з “Чикаго” він записав на свій рахунок 51 очко. Девін має найкращий у кар’єрі показник з підбирання (5,3) і реалізує 37,8% через дугу. “Санз” лідирують на Заході з результатом 15-6.

Тейтум займає 2-е місце у лізі за результативністю – 31,6 очка за гру. Він також набирає 7,8 підбирання та 4,5 передачі в середньому за гру. “Селтікс” тримають 1-е місце в НБА – 18-4.

Монті Вільямс, який очолює “Фінікс”, та його колега з “Бостона” Джо Маззулла визнані НБА найкращими тренерами за підсумками жовтня/листопада.

Атакуючий захисник “Оклахоми” Джейлен Вільямс та його колега з амплуа з “Індіани” Беннедикт Матурін визнано найкращими новачками в НБА за підсумками жовтня/листопада.

12-й номер драфту-2022 Вільямс набирає 10,7 очка (52,4% з гри), 3,2 підбирання та 2,6 передачі за 25,1 хвилини на майданчику.

6-й номер драфта-2022 Матурін лідирує серед усіх новачків за набраними очками (19,2 у середньому за гру, також це найкращий показник серед запасних у всій лізі), реалізованим 3-очковим (відсоток реалізації – 40,3), а також виконаним та реалізованим штрафним.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.