Десмонд Яму вдало відіграв у матчах молодіжної Євроліги

Десмонд Яму вдало відіграв у матчах молодіжної Євроліги 1 - basket.com.ua

Юнацький склад мюнхенської “Баварії” з українцем Десмондом Яму невдало зіграв у домашньому відбірковому турнірі Adidas Next Generation Tournament. Це змагання під егідою Euroleague Basketball серед гравців молодше 18 років.

Представник Німеччини поступився в трьох матчах групи “Жальгірісу” (68:82), “Панатінаїкосу” (58:75) та NGMT (71:78). У матчі за сьоме місце “Баварія” програла останньому клубу групи А “Мілану” (72:90).

16-річний український баскетболіст був одним із найкращих у складі мюнхенської команди. За чотири гри він в середньому набирав 8,5 очок, збирав 7,8 підбирань та робив 1,5 перехоплення за 21 хвилину на паркеті. У матчі проти NGMT він оформив дабл-дабл: 12 очок + 10 підбирань.

Десмонд народився в Україні, а його батьки з Нігерії, які переїхали в Україну на початку 00-х. Він мешкав у Харкові, але через війну виїхав до Німеччини, де жив його дядько.

“Я думав, що все буде добре, але ми змушені були поїхати. Коли ми збирались, я взяв із собою лише майки, кросівки та ще щось із одягу. Війна жахлива, і я дуже сподіваюся, що вона завершиться якомога скоріше.

Мені подобається грати у цьому змаганні, тому що тут багато якісних гравців, і це гарна можливість подивитися на інших хороших гравців та хороші команди”, – прокоментував Десмонд Яму свій переїзд та виступ на ANGT.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.