Денис Лукашов: “Збірна України показала потенціал, але в наступних матчах хотілося б бачити більш повноцінний склад”

Денис Лукашов: “Збірна України показала потенціал, але в наступних матчах хотілося б бачити більш повноцінний склад” 1 - basket.com.ua

Розігруючий збірної України Денис Лукашов в коментарі пресслужбі ФБУ оцінив виступ збірної України у пре-кваліфікації Олімпійських ігор в Стамбулі.

“Я вважаю, що збірна проявила себе добре, з огляду на те, що прийшов новий тренерський штаб, а також, з огляду на кількість хлопців, які з різних причин не приїхали до збірної. Було не так багато часу на підготовку, тому її довелося форсувати. Я спілкувався з хлопцями і часто зустрічався з ними в залі. Їм було дуже важко, але, як ми бачимо, довгі та інтенсивні тренування пішли на користь команді.

Фізично хлопці в офіційних іграх мали чудовий вигляд, також це показує відсоток реалізації кидків. У першій грі була нервозність, і це нормально. Я відразу сказав, що гра проти Болгарії все одно нічого не вирішувала, оскільки ключова гра мала бути проти непоступливих ісландців, і хлопці не залишили їм шансів від самого початку, впевнено обігравши їх із хорошою різницею.

Турки в нашій групі були явними фаворитами навіть за складом, плюс в іграх вони виглядали дуже потужно. Особисто мені найбільше сподобалася наша команда саме в цій грі, незважаючи на те, що ми програли.

Хорвати в півфіналі вважалися фаворитами, у них приїхали всі лідери за винятком Бояна Богдановича. І було видно, що вони добре підготувалися до нашої команди, дуже впевнено діяли, як у захисті, так і в нападі. Хлопці виглядало гідно, але в мене складалося враження, що хорвати повністю контролювали гру, і щойно Україна підбиралася, одразу повертали лідерів і рахунок знову ставав комфортним для суперника.

Все таки на рівні збірних дуже важливо збирати найсильніший склад. З їхнього боку були люди, які грають в НБА, Євролізі, з серйозним досвідом, а це і повага суддів в тому числі.

Прикро, що не вийшло виграти цей турнір. Загальна картина була гідною і ми показала потенціал, а також те, що з такою дисципліною і самовіддачею можна виконувати поставлені завдання, але в наступних матчах хотілося б бачити більш повноцінний склад збірної України.

І звичайно, бажаю всім травмованим якнайшвидшого відновлення, особливо Сергію Павлову та Славі Кравцову, у яких були складні операції.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 751

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.