Денніс Шрьодер підписав контракт з “Лейкерс”

Денніс Шрьодер підписав контракт з "Лейкерс" 1 - basket.com.ua

Після поразки від Іспанії у півфіналі Євробаскету 2022 Денніс Шрьодер одразу знайшов нову команду в НБА на наступний сезон.

Як повідомляє Шамс Чаранія з The Athletic, німецький захисник погодився підписати контракт з “Лос-Анджелес Лейкерс”. Журналіст повідомляє, що йдеться про річну угоду на 2,64 мільйона доларів.

Шрьодер допоміг збірній Німеччини дійти до півфіналу Євробаскету-2022, де вона програла Іспанії. У неділю, 18 вересня, Німеччина зустрінеться з Польщею у матчі за бронзові медалі Євробаскету. Показники Шрьодера на турнірі – 21,6 очка, 7,3 передачі та 2,4 підбирання в середньому за матч.

Шрьодер виступав за “Лейкерс” у сезоні-2020/21. Баскетболіст не зумів домовитися з клубом за умовами нової угоди та перейшов до “Бостона”. Перед дедлайном “Селтікс” обміняли Шрьодера в “Х’юстон”. У 15 матчах за “Рокетс” його середні показники склали 10,9 очка, 5,9 передачі та 3,3 підбирання.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7200

Одна думка про “Денніс Шрьодер підписав контракт з “Лейкерс”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.