Деміан Ліллард назвав індивідуальну ціль на сезон

Деміан Ліллард назвав індивідуальну ціль на сезон 1 - basket.com.ua

Лідер “Портленд Трейл Блейзер” Деміан Ліллард заявив, що хоче обійти легендарного Клайда Дрекслера в списку найкращих бомбардирів клубу. Це є однією з причин, через яку він не покинув франшизу з Орегону.

“Клайд хоче, щоб я виграв чемпіонат за Портленд. Але він сказав мені робити те, що зробить мене щасливим. Він також сказав: “Приклич клуб до відповіді”.

Тоді я подумав, що не хотів би пропустити можливість обійти Дрекслера, покинувши клуб. Я маю на увазі, що дуже близький. Я напевно думав про це, але ніколи не вірив, що покину Портленд. У результаті все вдало склалося”, – сказав Ліллард.

Клайд Дрекслер лідирує в історії “Портленда” за кількістю набраних очок – 18 040. Він виступав за клуб з 1983 по 1995 рік. В 1990 та 1992 “Трейл Блейзерс” були у фіналі НБА, але програвали “Детройту” та “Чикаго”.  Деміан Ліллард у джерсі “Портленда” набрав 17 510 очок. Плеймейкер був обраний під №6 на драфті 2012 року.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.