“Давайте приступимо до роботи”: Маркус Смарт прокоментував свій обмін в “Мемфіс”

"Давайте приступимо до роботи": Маркус Смарт прокоментував свій обмін в "Мемфіс" 1 - basket.com.ua

Маркус Смарт, який був обміняний з “Бостона” у “Мемфіс”, прокоментував свій перехід.

З чого б мені почати… Коли думаю про останні 9 років, мене переповнюють емоції. Я приїхав до Бостона наївною дитиною з Далласа, не знаючи, чого чекати. Все, що я знав: моя мама прищепила мені трудову етику, і я збирався працювати на всю і переконатися, що заслужив на повагу всіх і кожного з уболівальників у Бостоні. Ось чому це було тяжко.

Бостон, ти дуже особливе місце для мене. Я подорослішав тут і зустрів своїх найкращих друзів. Ніколи не забуду час, проведений тут. Зрештою ми не повісили 18-й банер (мова йде про чемпіонський титул – прим.), але я дуже пишаюся тим успіхом, якого ми досягли. Мені багато не вистачатиме, але здебільшого моїх товаришів по команді, уболівальників, дітей та нашої благодійної діяльності в лікарні.

Це були чудові 9 років у “Селтікс”, дякую вам за всю вашу любов, але тепер настав час дивитися вперед.

Не можу дочекатися приїзду до Мемфісу та початку тренувань. Станеться щось особливе! Я щасливий стати частиною сім’ї “Гриззліс”. Давайте риступимо до роботи“, – написав Смарт.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.