“Даллас” спробує закрити серію з “Міннесотою” і вийти в фінал: прев’ю матчу плей-офф НБА 29 травня

"Даллас" спробує закрити серію з "Міннесотою" і вийти в фінал: прев'ю матчу плей-офф НБА 29 травня 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Міннесота»
Початок: 03:30

«Даллас» переміг «Міннесоту» (116:107) в попередній зустрічі вдома і лідирує 3-0 в серії. Лука Дончич (33 очки, 7 підбирань, 5 перехоплень), Кайрі Ірвінг (33 очок), Пі Джей Вашингтон (16 очок, 8 підбирань) і Деррік Джонс (11 очок) зробили найбільший внесок в успіх «Маверікс». Ентоні Едвардс (26 очок, 9 підбирань, 9 передач), Майк Конлі (16 очок), Джейлен Макденіелс (15 очок), Карл-Ентоні Таунс (14 очок, 11 підбирань), Наз Рід (14 очок) відзначилися за статистикою у «Тімбервулвз». Таким чином, «Далласу» залишилося зробити останній крок до фіналу НБА, куди зі Східної конференції вже пробилися «Бостон Селтікс».

У «Міннесоти» немає шансів врятуватися за історичною статистикою. 155 разів в плей-офф НБА команди поступалися 0-3 в серії і жодного разу не робили камбек. Крім того, Кайрі Ірвінг має баланс 14-0 в матчах, коли його клуб міг оформити перемогу в серії Тим не менш, «Тімбервулз» як мінімум спроможні не програти протистояння всуху, не дивлячись на феномен Ірвінга.

Команда Кріса Фінча не так вже й сильно поступалася «Маверікс». Всі три попередні протистояння були більш-менш рівними і їх доля вирішувалася в клатчі, де холоднокровніше діяв «Даллас», а в другому матчі (108:109) взагалі не обійшлося без грубої суддівської помилки проти «Тімбервулвз». .

«Даллас» в четвертій грі не зможе розраховувати на центрового Дерека Лайвлі, який отримав травму шиї. Це серйозна втрата для команди Джейсона Кідда, хоч і не фатальна. В будь-якому випадку, «Маверікс» треба старатися закривати серію прямо зараз.

По-перше, щоб не давати супернику навіть мізерну надію на можливість історичного камбеку. По-друге, «Бостон» матиме перевагу в функціональному стані в фінальній серії, якщо «Даллас» затягне протистояння з «Міннесотою». «Маверікс» – фаворит четвертого матчу, однак навряд чи на підопічних Кідда чекає легка прогулянка.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.