“Даллас” проти “Міннесоти” в надважливій грі фіналу Заходу: прев’ю матчу плей-офф НБА 27 травня

"Даллас" проти "Міннесоти" в надважливій грі фіналу Заходу: прев'ю матчу плей-офф НБА 27 травня 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Даллас» обіграв «Міннесоту» (109:108) в другому гостьовому матчі і повів 2-0 в серії. «Маверікс» зробили камбек з дефіциту -18 по ходу зустрічі. Лука Дончич оформив трипл-дабл (32 очки, 10 підбирань, 13 передач), а також реалізував вирішальний триочковий через Руді Гобера за 3 секунди до сирени. Кайрі Ірвінг (20 очок, 6 передач), Деніел Геффорд (16 очок, 5 блок-шотів), Дерек Лайвлі (14 очок, 9 підбирань), Пі Джей Вашингтон (10 очок) допомогли словенцю двозначною результативністю. У «Тімбервулвз» кращими за статистикою стали Наз Рід (23 очки), Ентоні Едвардс (21 очко, 7 передач), Майк Конлі (18 очок), Руді Гобер (16 очок, 10 підбирань) і Карл-Ентоні Таунс (15 очок, 7 підбирань).

В другій грі не обійшлося без грубої суддівської помилки проти «Міннесоти». Рефері не зафіксували фол Кайрі Ірвінга на Джейлені Макденіелсі, який мав виконувати штрафні при рахунку 108:106 на останній хвилині і міг забезпечити своїй команді лідерство +4, в такому випадку триочковий Дончича не мав би значення. Тим не менш, команда Кріса Фінча демонструвала посередню якість баскетболу і в будь-якому випадку має зробити крок вперед для виправлення ситуації. Шанси врятуватися ще є. На попередній стадії «Тімбервулвз» вже програвали вдома двічі поспіль, хоча перед цим здобули пару гостьових перемог над «Денвером».

«Даллас» теж далеко не безгрішний, не дивлячись на яскраву гру Дончича та Ірвінга. Команда Джейсона Кідда оступалася вдома в поточному плей-офф в серіях з «Кліпперс» та «Оклахомою». Звісно, «Маверікс» не хотіли б повторення даного сценарію проти «Міннесоти», але суперники приблизно рівні і в третьому матчі господарям навряд чи слід очікувати на легку прогулянку. Для «Тімбервулвз» зустріч надзвичайно важлива. У випадку поразки і відставання 0-3 команда Фінча вже може думати про відпустку, але якщо ціною героїчних зусиль вдасться виграти, то інтрига в серії відновиться і з великими тиском зіткнеться вже «Даллас».

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.