“Црвена Звезда” залишила капітана Бранко Лазича ще на два роки

"Црвена Звезда" залишила капітана Бранко Лазича ще на два роки 1 - basket.com.ua

Капітан “Црвени Звезди” та рекордсмен клубу за кількістю зіграних ігор і виграних трофеїв Бранко Лазич продовжив свій контракт з клубом ще на два сезони (1+1).

Лазич виступає за “Црвену Звезду” останні 11 років і через два сезони зрівняється з легендами клубу Владіміром Цветковічем і Драгішею Вучинічем. Попереду їх, з 14 сезонами у футболці “Звезди”, залишається ще одна легенда клубу Слободан Ніколіч.

Двічі визнаний найкращим захисником Ліги ABA, Лазіч провів 697 ігор, виграв 20 трофеїв (6 Ліг ABA, 7 титулів чемпіона Сербії, 6 Кубків Сербії та один Суперкубок Ліги ABA). Він також провів найбільше єврокубкових матчів, 233, і з 3,148 очками він наразі займає 14 місце в списку кращих бомбардирів “Црвени Звезди”.

У минулому сезоні Євроліги Лазич набирав у середньому 3,7 очка, 1,0 підбирання за матч. Заключну частину сезону він пропустив через травму.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.