Чотири брати Адетокумбо у складі збірної Греції на Євробаскет-2022

Чотири брати Адетокумбо у складі збірної Греції на Євробаскет-2022 1 - basket.com.ua

Греція оголосила свій попередній список із 23 гравців на Євробаскет-2022, до якого входить Янніс Адетокумбо.

Дворазовий MVP НБА підсилює надії на те, що Греція виграє першу медаль на головному чемпіонаті Європи з моменту останнього виграшу титулу в 2005 році. До команди приєдналися також троє братів Янніса – Алекс, Костас і Танасіс.

В складі є як досвідчені Нік Калатес, Костас Папаніколау та Костас Слукас, так і кілька молодих гравців, які сподіваються дебютувати у національній збірній, включаючи Георгіоса Тануліса, який вразив на чемпіонаті Європи ​U20.

Заявка збірної Греції: Нік Калатес, Костас Слукас, Лефтерис Бохорідіс, Дімітріс Мораітіс, Тайлер Дорсі, Янніс Ларенцакіс, Міхаліс Лунціс, Омер Нетзіпоглу, Алекс Адетокунбо, Танасіс Адетокунбо, Костас Папаніколау, Іоанніс Папапетру, Леонідас Каселакіс, Лефтерис Манцукас, Георгіос Калаітцакіс, Янніс Адетокунбо, Костас Адетокунбо, Іоанніс Кузелоглу, Нікос Чугкас, Дімітріс Аграваніс, Георгіос Папаяніс, Костіс Гонтікас, Георгіос Тануліс

Греція на груповому етапі Євробаскету-2022 зіграє у Мілані проти Хорватії, Великобританії, України, Естонії та Італії.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Одна думка про “Чотири брати Адетокумбо у складі збірної Греції на Євробаскет-2022

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.