“Черкаські Мавпи” підписали американського захисника

“Черкаські Мавпи” підписали американського захисника 1 - basket.com.ua

“Черкаські Мавпи” підсилили задню лінію легіонером. Американський захисник Деметріус Лейк (1998 р.н., 178 см) виступатиме за черкаську команду, повідомляє офіційний сайт клубу.

Останнім часом Деметріус виступав за команду Shoreline Wolves в Американській прем’єр лізі. В сезоні 2022 року у середньому за гру набирав 43.3 очка, 9.3 підбирання, 5.4 передачі.

Деметріус вже прибув до України і розпочав тренування з “Мавпами”. Форвард дебютує в українській Суперлізі вже завтра 29 листопада в грі проти “Прикарпаття-Говерла”.

5

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

13 думок про ““Черкаські Мавпи” підписали американського захисника

      • Алена сказав:

        Ну и в чем? В никому ненужный чемпионат с полулюбителями и полуветеранами пригласили такого же никому ненужного “легионера” играющего в полудворовой лиги и тратят на него деньги. Вопрос для чего?
        А то что даже такой легионер, разрывает соперника, это банальный показатель уровня лиги. Это даже не довоенная вышка, это убожество

        -1
        • Aurum сказав:

          В чемпионат воюющей страны приехал представитель Родины Баскетбола! И в первом же матче разорвал противника, не смотря на комменты «знатоков», что он из любительской лиги в полупрофессиональную )))

          -1
  1. Vitaliy Boldarev сказав:

    Одни душнили в коментах, первый легионер, приехал в Украину, значит уже с яйцами, хотя бы это заслуживает уважения!
    А так мог бы в США быть, там и без военных действий ситуация лучше, а в нынешнее время так вообще молчу!!
    Только уважение для такого-то поступка!!

    0
  2. Valentina Minina сказав:

    Це абсолютно “ліва” НЕ професійна ліга, яка складається ЛИШЕ з 8 команд. Остання першість закінчилася 7 (сім) мясяців назад. Рівень Ліги PBL – не вище Першої ліги України. В комаді, де грає цей “феномен” найвищий граіець 6 футов 4 дюйма, в інших командах центри не більше 6 футов 10 дюймів (208 см.). Тобто це така собі “ліга” і відповідний ДВОРОВИЙ рівень.

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.