«Бруклін» та «Лейкерс» обговорюють обмін за участю Ірвінга та Вестбрука

«Бруклін» та «Лейкерс» обговорюють обмін за участю Ірвінга та Вестбрука 1 - basket.com.ua

«Бруклін» та «Лейкерс» розпочали обговорення обміну, в результаті якого захисники Кайрі Ірвінг та Рассел Вестбрук змінять команди. Як пише Yahoo Sports, сторони сподіваються досягти консенсусу протягом цього міжсезоння.

“Нетс” розраховують на компенсацію у вигляді драфт-піків. Крім того, за їхнім задумом «Лейкерс» мають ухвалити на себе контракт захисника Джо Харріса, який відновлюється після операції на лівому гомілкостопі (38,6 мільйона на два роки).

«Лейкерс» не хочуть бачити у себе Харріса і сподіваються, що частиною угоди стане захисник Сет Каррі (у нього контракт на 8,5 млн доларів).

Контракти Ірвінга та Вестбрука закінчуються наступного сезону – вони розраховані на 36,5 та 47 мільйонів доларів на рік відповідно.

У разі обміну 30-річний Ірвінг возз’єднається з Леброном Джеймсом. Разом вони допомогли “Клівленду” стати чемпіоном НБА-2016.

Ірвінг, семиразовий учасник Матчу зірок, набирав у середньому 27,4 очка, робив 5,8 передачі та 4,4 підбирання в 29 стартових матчах минулого сезону, але пропустив значну кількість домашніх ігор через небажання вакцинуватись.

33-річний Вестбрук набирав 18,5 очка, робив 7,4 підбирання та 7,1 передачі, зробивши 10 тріпл-даблів у 78 матчах минулої кампанії.

0

Автор публікації

Офлайн 21 годину

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.