Бріттні Грайнер підписала контракт з клубом WNBA

Бріттні Грайнер підписала контракт з клубом WNBA 1 - basket.com.ua

“Фінікс Мерк’юрі” офіційно оголосив про підписання контракту з центровою Бріттні Грайнер, яка провела майже 10 місяців у російській в’язниці.

“Брітні Грінер гратиме за “Меркьюрі” у 2023 році. Ми сумували за Бі Джі щодня до її повернення. В цей час нашою головною турботою був не баскетбол. Її присутності на майданчику, у нашій роздягальні, у клубі та спільноті дуже не вистачало.

Ми продовжимо використовувати всі ресурси нашої організації, щоб підтримувати її на майданчику та за її межами. Ми дуже раді, що вона повернеться до баскетболу, який вона так любить. Це особливе підписання. Сьогодні особливий день для всіх нас“, – заявив генеральний менеджер «Меркьюрі» Джим Пітман.

Грайнер, яка виступала в РФ за УГМК, була заарештована в аеропорту Шереметьєво в лютому минулого року. У серпні її засудили до дев’яти років колонії загального режиму та штрафу в 1 мільйон рублів. 8 грудня Грайнера було звільнено в результаті обміну на засудженого в США торгівця зброєю Віктора Бута. Дворазова олімпійська чемпіонка у складі збірної США провела у в’язниці 294 дні.

Грайнер кожен із дев’яти своїх сезонів у жіночій НБА відіграла у складі “Фінікса”. Вона була обрана клубом під 1-м номером на драфті 2013 року. Вісім разів вона ставала найкращою блокуючою сезону в WNBA та двічі найрезультативнішою гравчинею регулярного чемпіонату.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.