“Бостон” приймає “Клівленд”, “Оклахома” проти “Далласа”: прев’ю матчів плей-офф НБА 16 травня

"Бостон" приймає "Клівленд", "Оклахома" проти "Далласа": прев'ю матчів плей-офф НБА 16 травня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Клівленд»
Початок: 02:00

«Бостон» переміг «Клівленд» (109:102) в четвертому матчі і лідирує 3-1 в серії. Джейсон Тейтум (33 очки, 11 підбирань), Джейлен Браун (27 очок, 8 підбирань), Дрю Холідей (16 очок, 7 підбирань) забезпечили позитивний результат для «Селтікс». Даріус Гарленд (30 очок, 7 передач), Каріс Леверт (19 очок), Эван Моблі (19 очок, 9 підбирань), Макс Струс (15 очок, 7 підбирань, 7 передач) не допомогли «Кавальєрс» своєю результативністю. «Бостон» знаходиться за крок від виходу в фінал Східної конференції після двох виграшів в Огайо, в той час як положення «Клівленда» близьке до катастрофічного.

«Кавальєрс» втратили через розтягнення м’яза лівої гомілки головну зірку Донована Мітчелла. Не факт, що «Кавальєрс» перемогли б «Бостон» з ним в складі, але вірогідність подібного була б значно вище. В будь-якому випадку, команді Джей Бі Бікерстаффа ні в якому разі не можна було програвати двічі на рідному паркеті, але це зроблено і значення єдиного гостьового успіху повністю нівельовано. Тепер «Селтікс» мають чудову можливість закрити серію вдома. Бажання розтягувати протистояння у підопічних Джо Маззулли однозначно відсутнє.

«Оклахома» – «Даллас»
Початок: 04:30

«Оклахома-Сіті» здобула надзвичайно важливу перемогу в четвертому матчі з «Далласом» (100:96) і зрівняла рахунок в серії (2-2). Шей Гілджес-Александер (34 очки, 8 підбирань), Чет Холмгрен (18 очок, 9 підбирань, 4 блок-шота), Лугенц Дорт (17 очок, 8 підбирань), Джейлен ВІльямс (14 очок, 9 підбирань, 6 передач) відмінно проявили себе в складі «Тандер». Пі Джей Вашингтон (21 очко, 12 підбирань), Лука Дончич (18 очок, 12 підбирань, 10 передач), Деррік Джонс (17 очок, 4 блок-шота), Деніел Геффорд (10 очок, 8 підбирань), Кайрі Ірвінг (9 очок, 9 передач) стали кращими за статистикою в «Маверікс». Дончич та Ірвінг явно не добрали до своєї звичної результативності, що в значній мірі завадило господарям досягнути результату.

«Даллас» проводить серію з «Оклахомою» майже за тим самим сценарієм, як і в протистоянні першого раунду з «Лос-Анджелес Кліпперс». Тоді команда Джейсона Кідда теж спочатку не мала переваги домашнього паркету, швидко здобула його і знову втратила. В підсумку «Маверікс» виграли п’ятий і шостий матчі проти «Кліпперс», але зараз повторити подібне буде значно складніше. «Тандер» є лідером посіву в плей-фф Західної конференції і дуже небезпечним суперником, який просто так не дасть ще раз переграти себе на рідній арені. Команда Марка Дегнолта – явний фаворит в п’ятій зустрічі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.