“Бостон” проти “Індіани” в другій грі фіналу Сходу: прев’ю матчу плей-офф НБА 24 травня

"Бостон" проти "Індіани" в другій грі фіналу Сходу: прев'ю матчу плей-офф НБА 24 травня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Індіана»
Початок: 03:30

«Бостон» не без проблем вирвав перемогу в першому матчі з «Індіаною» (133:128 OT) і повів 1-0 в серії. Джейсон Тейтум (36 очок, 12 підбирань), Дрю Холідей (28 очок, 7 підбирань, 8 передач), Джейлен Браун (26 очок, 7 підбирань), Деррік Вайт (15 очок, 9 передач) і Ел Хорфорд (15 очок) стали кращими в «Селтікс». Тайріз Халібертон (25 очок, 10 передач), Паскаль Сіакам (24 очки, 12 підбирань, 7 передач), Майлз Тернер (23 очки, 10 підбирань), Обі Топпін (15 очок), Аарон Несміт (14 очок), Ті Джей Макконнелл (13 очок) і Ендрю Нембард (12 очок, 7 передач) відзначилися двозначною результативністю в складі «Пейсерз».

«Індіана» відразу довела, що здатна нав’язати достойний супротив «Селтікс». Звичайно, команда Ріка Карлайла значно зручніше почувала б себе у випадку перемоги, до якої не вистачило зовсім трохи в стартовій зустрічі. Головне завдання «Пейсерз» після цієї прикрої поразки – не впасти в психологічну яму. «Індіана» по разу долала «Мілвокі Бакс» і «Нью-Йорк Нікс» на чужому паркеті на попередніх стадіях плей-офф, маючи нижчий номер посіву. Для виходу в фінал НБА треба зробити те ж саме проти «Бостона», який вдома раніше вже демонстрував вразливість в цьому розіграші плей-офф.

«Селтікс» дивним чином програвали другі матчі на TD Garden проти «Маямі Хіт» і «Клівленд Кавальєрс». Пдопічні Джо Маззулли потім моментально виправлялися і тричі поспіль перегравали суперників, закриваючи серії з рахунком 4-1. Однак зараз подібне навряд чи вдасться повторити. «Пейсерз» виграли всі домашні матчі з 18 березня і просто так в Індіанаполісі здаватися не збираються. Саме тому для «Бостона» критично важливо виграти другий матч і викинути з голови минулі невдачі. Час покаже, чи склався у «Селтікс» певний комплекс нездатності виграти двічі поспіль на очах своїх вболівальників.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2039

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.