“Бостон” йде на “свіп” в фіналі Сходу проти “Індіани”: прев’ю матчу плей-офф НБА 28 травня

"Бостон" йде на "свіп" в фіналі Сходу проти "Індіани": прев'ю матчу плей-офф НБА 28 травня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Бостон»
Початок: 03:00

«Індіана» поступилася «Бостону» (111:114) в третьому матчі фіналу Східної конференції і тепер безнадійно відстає 0-3 в серії. Ендрю Нембард (32 очки, 9 передач), Паскаль Сіакам (22 очки, 6 передач), Ті Джей Макконнелл (23 очки, 9 підбирань, 6 передач, Майлз Тернер (22 очки, 10 підбирань) дуже старалися, але лідери «Селтікс» Джейсон Тейтум (36 очки, 10 підбирань, 8 передач), Джейлен Браун (24 очки), Ел Хорфорд (23 очки), Дрю Холідей (14 очок, 9 підбирань), Деррік Уайт (13 очок, 7 передач, 4 блок-шоти) їх перекидали. «Пейсерз» програли вдома вперше з 18 березня чи не в найгірший для цього момент з можливих.

В історії НБА було 155 випадків лідерства 3:0 в серії плей-офф, при цьому жодного разу відстаюча команда не робила камбек. До всіх проблем «Індіани» додається травма стегна Тайріза Халібертона, який пропустив третій матч і не факт, що зіграє в четвертому. Головний тренер Рік Карлайл не збирається ризикувати його здоров’ям, хоча сам баскетболіст рветься в бій і хотів вийти на паркет ще в попередній зустрічі навіть з больовими відчуттями. «Індіана» заслуговує компліментів за вихід в фінал Сходу, де її ніхто не очікував побачити, однак на цьому, скоріше за все, подвиги команди закінчаться.

«Бостон» теоретично може розраховувати на Крістапса Порзінгіса в четвертій грі. Латвійський центровий нарешті відновився після травми правого камбаловидного м’яза. Хоча команда Джо Маззулли повинна закрити серію з «Індіаною» і без Порзінгіса. Питанням є лише, скільки часу для цього знадобиться «Селтікс». «Бостон», ймовірно, хотів би оформити «свіп» і виграти всуху, оскільки в фіналі Західної конференції намічається перемога «Даллас Маверікс» над «Міннесотою Тімбервулвз» з рахунком 4-0. Тим не менш, вдома «Індіана» на морально-вольових якостях потенційно здатна зачепитися за результат і тоді всі питання підопічним Маззулли доведеться вирішувати в п’ятій грі вдома.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.