Боснія і Герцеговина отримає довгоочікувані кошти для виїзду на Євробаскет

Боснія і Герцеговина отримає довгоочікувані кошти для виїзду на Євробаскет 1 - basket.com.ua

Сага щодо поїздки Боснії та Герцеговини на матчі кваліфікації ЧС-2023 та Євробаскеті-2022 офіційно завершена. Збірна балканської країни отримає необхідні кошти.

Рада міністрів Боснії та Герцеговини провела вчора позачергове засідання, на якому було вирішено, що уряд збирається допомогти федерації баскетболу. Рада затвердила кошти з поточного резерву бюджету на виконання зобов’язань збірних цього літа.

Федерації буде надана допомога в розмірі близько 100 000 євро для фінансування підготовки та придбання квитків на літак як для чоловічої, так і для жіночої збірних на Євробаскет 2022 і Чемпіонат світу серед жінок 2022 відповідно.

Боснія і Герцеговина потрапила в групу B Євробаскету разом із Францією, Литвою, Словенією, Німеччиною та Угорщиною. Пізніше в серпні команда має зустрітися з Францією та Чорногорією у відбіркових матчах чемпіонату світу.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.