Богдан Богданович відреагував на перемогу Сербії над Литвою в чвертьфіналі чемпіонату світу

Богдан Богданович відреагував на перемогу Сербії над Литвою в чвертьфіналі чемпіонату світу 1 - basket.com.ua

Захисник збірної Сербії Богдан Богданович висловився про матч чвертьфіналу чемпіонату світу з Литвою (87:69), в якому він набрав 21 очко.

“Я граю в баскетбол інстинктивно, іноді багато кидаю як божевільний, але завжди намагаюся вдосконалюватися. Мені подобається, як я грав, але думаю, що можу виступити ще краще у наступному матчі. Ми можемо трохи відсвяткувати, але потім нам потрібно дивитися матч Канада – Словенія і готуватися до наступної важкої гри. Ми виграли з різницею в 19 очок, але виклалися на 300 відсотків. Це дуже важливо для нас, як для спортсменів, і для нашої країни, тому що відомо, як в Сербії люблять баскетбол.

Я щасливий, що ми тут. Хочу сказати про випадок із сьогоднішнього ранку. Боріша Симанич, який все ще з нами, дав нам чудову енергію. Сьогодні вранці ми нервували, тому що раніше часто програвали Литві. Я побачив повідомлення Боріші вранці після тренування: “Хлопці, я в порядку, не думайте про мене, просто перемагайте!”. Він дав нам велику енергію, і ця перемога для нього”, – сказав Богданович.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.