БК “Запоріжжя” зберіг двох гравців з минулого сезону, готує клуб до сезону директор ДЮСШ

БК "Запоріжжя" зберіг двох гравців з минулого сезону, готує клуб до сезону директор ДЮСШ 1 - basket.com.ua

Президент Федерації баскетболу Запоріжської області Валерій Елькінсон під час президії ФБЗО повідомив, що БК “Запоріжжя” втратив фінансування від генерального спонсора – Метінвеста. Утримувати  команду допоможуть міська та обласна влада, проте бюджет буде невеликий.

З минулорічного складу команди залишилися двоє гравців – Роман Морозов та Марк Бер. До команди повернувся Антон Буц. Також кольори запоріжців захищатимуть  досвідчені місцеві гравці Дмитро Сорочан та Віталій Тельчаров. Інші ігрові вакансії заповнять вихованці ДЮСШ-12.

Усі зусилля по демобілізації з лав ЗСУ головного тренера команди Станіслава Овдєєнка поки що зазнали невдач. Командою, в якості головного тренера, керуватиме директор ДЮСШ-12 Кирило Вікторов, асистуватиме йому Андрій Жержерунов.

Вже майже місяць запорізький колектив тренується у ПС “Юність” та СК НУ “Запорізька Політехніка” і готується до початку змагань у чоловічій Суперлізі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

7 думок про “БК “Запоріжжя” зберіг двох гравців з минулого сезону, готує клуб до сезону директор ДЮСШ

  1. Oleg YERMOLOV сказав:

    Замечательно, что стала поступать информация с мест, о подготовке команд к сезону! Вот и в Запорожье уже есть стартовая пятерка: Бер-Тельчаров-Сорочан-Морозов-Буц. Виталий Мальчевский значит в поисках доли.

    -1
    • Oleg YERMOLOV сказав:

      Про Виталия Мальчевского уже поступило мне сообщение, что ему в конце мая сделали операцию на колене. В начале февраля он порвал связки в матче против Харьковских Соколов. Сейчас восстанавливается. Желаем здоровья! От Запорожья никто на связь с ним не выходил и его состоянием не интересовались,

      0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.