“Басконія” хоче заборонити “Црвені Звезді” реєструвати Луку Вільдозу

"Басконія" хоче заборонити "Црвені Звезді" реєструвати Луку Вільдозу 1 - basket.com.ua

Іспанська “Басконія” звернулася до Євроліги, заявивши, що перехід розігруючого Луки Вільдоси, до сербської “Црвени Звезди”, був неправомірним.

У травні 2021 року аргентинець залишив “Басконію” і вирушив до НБА, уклавши угоду з “Нью-Йорком”. “Басконія” стверджує, що, як і раніше, має права на Вільдосу за межами НБА за домовленістю між гравцем і клубом. Це означає, що після повернення гравця з НБА будь-яка команда, яка захоче його підписати, має заплатити іспанському клубу викуп.

“Црвена Звезда” підписала Вільдосу без погодження з “Басконією” та без виплати компенсації, що є серйозним порушенням домовленостей між гравцем та клубом.

“Басконія” просить Євролігу застосувати відповідні юридичні заходи, зокрема заборонити “Црвені Звезді” реєструвати Вільдосу. Якщо вимоги іспанського клубу не будуть задоволені, він буде судитися як з гравцем, так і з “Црвеною Звездою”

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.