Артем Сліпенчук: “Я задоволений тільки результатом матчу”

Артем Сліпенчук: "Я задоволений тільки результатом матчу" 1 - basket.com.ua

Наставник БК “Запоріжжя” Дмитро Щіглинськийпро поразку від “Черкаських Мавп”.

“Після першої половини була дуже гаряча розмова в роздягальні. Після цього наші хлопці почали впевненіше себе поводити на майданчику, особливо за грою в захисті.

На жаль, такі хвилеподібні відрізки протягом матчу для молодих не є несподіванкою, але це недопустимо на такому рівні. Наша задача: менше робити помилок та грати більш стабільно. На жаль, у цій грі нам не вдалося це зробити.

Будимо робити висновки, будемо дивитися відео, розбирати гру та старатися вирости до рівня Суперліги нашим молодим складом“, – сказав він.

Артем Сліпенчук відмітив, що все одно є над чим працювати.

Я вчора відмітив, що не так легко грати, коли майже два тижня немає команди – ми хворіли. Я не знаю, що сказати. Так, ми виграли, але по грі, то все дуже важко.

Чим я задоволений? Результат є, але тільки результат. Добре, ми розуміємо, яка склалася ситуація. Що можу сказати? Що ми будемо працювати і намагатися виправити ситуацію”, – сказав наставник “Черкаських Мавп”.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.