Артем Сліпенчук очолив клуб Суперліги

Артем Сліпенчук очолив клуб Суперліги 1 - basket.com.ua

Під час новорічної паузи в регулярному чемпіонаті Суперліги Parimatch в “Черкаських Мавпах” відбулась зміна головного тренера команди. Георгій Ступенчук припинив свою роботу на посаді головного тренера команди черкасців, про що повідомила пресслужба клубу:

«Це було непросте рішення. Ми вдячні Георгію Олеговичу за його роботу з командою. Він залишиться в родині “Черкаських Мавп” і продовжить роботу  в тренерському штабі» – прокоментувала подію директор “Мавп” Юлія Погостінська.

Новим тренером черкаської команди став Артем Сліпенчук. “Черкаські Мавпи” та новий тренер вже сьогодні розпочали підготовку до наступного, домашнього, баблу, що стартує 10 січня.

У Сліпенчука вже є досвід роботи головним тренером в “Кривбасі” та  молодіжній збірній України U-20. До того новий очільник “Мавп” пропрацював два сезони в тренерському штабі “Київ-Баскета” помічником Айнарса Багатскіса.

0

Автор публікації

Офлайн 1 місяць

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

4 думки про “Артем Сліпенчук очолив клуб Суперліги

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.