Артем Пустовий зіграв дебютний матч за “Мурсію”

Артем Пустовий зіграв дебютний матч за “Мурсію” 1 - basket.com.ua

Центровий національної збірної України Артем Пустовий зіграв свій перший матч за іспанську “Мурсію”.

Команда нашого легіонера з рахунком 70:84 вдома програла “Бреогану”, а Пустовий, вийшовши з лави, отримав 15:40 ігрового часу.

За відведений відрізок Артем набрав 9 очок (3/3 двоочкових, 3/4 штрафних), зібрав 2 підбирання та записав до пасиву 3 фола (РЕ 9).

Свій наступний матч “Мурсія” Пустового зіграє вже 1 жовтня на виїзді проти “Сарагоси”. 

 

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

5 думок про “Артем Пустовий зіграв дебютний матч за “Мурсію”

  1. Mikhno Oleg сказав:

    Хоча хто його знає можливо вам здається якщо не чухать коліна, не шліфувати сіку головою, і розуміти у грі хочаб половину з того що розумієте ви то можна було і 15 очок за 15 хвилин з 3 спроб набить… тада да 🙂 іто якщо ви Алекс Соколов регулярно вихдите в старті Барселони або Реалу…

    0
  2. Alex Sokolov сказав:

    00 в захисті, абсолютно безпорадний як і на відскоках… буде на підхваті. бо що можна очикувати від гравця в якого руки тіліпаються як мотузки і чухають коліна, та ще постійно відступаючи залазить під кошик. шліфує головою сітку. гадаю йому вже нераз казали щоб не опускав руки нижче плеч, бо і так вони в нього повільні. бо страшено запізнюється не успіває їх піднімати. Як таких елементарних речей не розуміти?

    2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.