Айнарс Багатскіс: “Ми грали в хороший, агресивний і розумний баскетбол”

Айнарс Багатскіс: "Ми грали в хороший, агресивний і розумний баскетбол" 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс на пресс-конференції після гри прокоментував перемогу своєї команди над збірною Італії.

“Ми очікували, що це буде важка гра на майданчику суперника. Два тижні тому ми програли Італії у Ризі в кваліфікації чемпіонату світу.

Для нас було важливо підготуватися ментально і грати в якісний баскетбол. Моментами ми грали справді в хороший, агресивний і, я навіть скажу, розумний баскетбол. Моментами.

Але моментами ми грали зовсім інакше. Другий матч поспіль ми маємо дуже багато втрат. І це, можливо, причина, чому ми не можемо “втікати” в першій половині.

У другій – менше втрат, достатньо якісний захист – і ми перемогли. Нелегко грати проти Італії на її майданчику. Я дуже радий за команду. Але це вже в минулому. Тепер ми маємо фокусуватися на наступному супернику.

Наскільки серпнева поразка допомогла нам зараз? Я завжди кажу, що жоден тренер не скаже, що він задоволений часом, відведеним на тренування. З нинішніми гравцями ми разом тренуємось два тижні. Будь-який тренер в світі скаже, що цього недостатньо. Я хочу сказати, що тоді ми були не в кращому стані. І з моменту тієї гри ми стали краще.

Тоді Італія наказувала нас за кожну помилку, ми програли ментально, але сказали собі “ок, подивимось, хто виявиться кращим в наступній грі”. Та гра дозволила нам підготуватись ментально”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7310

Одна думка про “Айнарс Багатскіс: “Ми грали в хороший, агресивний і розумний баскетбол”

  1. Vlad Alexandrov сказав:

    Спасибо ребятам за крутую победу и яркие эмоции! Отдельное спасибо Айнарсу Багатскису, Помню вас еще на фото в буклете на матч Будивельник-Бильбао сезона 12/13(где-то должен быть дома:) ) , уже тогда чувствовал вы хороший мотиватор и классный дядька, спасибо за ваш труд и работу, продолжайте и дальше работать на благо украинского баскетбола!

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.