26-річний гравець із ТОП-30 драфта-2018 завершив кар’єру в НБА

26-річний гравець із ТОП-30 драфта-2018 завершив кар'єру в НБА 1 - basket.com.ua

Легкий форвард Чендлер Хатчісон, обраний “Чикаго” на драфті НБА-2018 під 22 номером, заявив про припинення кар’єри в НБА.

26-річного гравця було обрано “Буллз” у першому раунді драфту за квотою “Нью-Орлеан Пеліканс”. Також у тій кампанії “Чикаго” за №7 обрали центрового Венделла Картера.

У своєму першому сезоні Хатчісон зіграв у 44 іграх, набираючи в середньому по 5,2 очка, роблячи по 4,2 підбирання та 0,8 передачі. У наступному сезоні він набрав уже 7,8 очка, 3,9 підбирання та 0,9 передачі за матч, при загальній середній результативності 45,7% з гри.

Форвард відіграв у “Чикаго” приблизно 2,5 сезони, перш ніж разом з Даніелем Гаффордом був обміняний у “Вашингтон” в рамках 3-стороннього обміну за участю “Бостонв”, внаслідок чого у “Буллз” з’явилися Деніел Тайс, Джавонте Грін та Трій Браун.

Залишок сезону 2020/21 Хатчісон відіграв за “Візардс”, перш ніж влітку у міжсезоння його не обміняли у “Сан-Антоніо”. Незабаром після цього від нього відмовилися, і за три дні він підписав двосторонній контракт із “Фінісом”, проте ніде на високому рівні так і не заграв.

Нагадаємо, що у драфт-класі 2018 року було двоє українців. Під №44 “Вашингтоном” було обрано Ісуфа Санона, але так жодного разу і не зіграв у НБА, а під №47 у “Лейкерс” потрапив Святослав Михайлюк.

0

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Valentina Minina

0
Коментарі: 225Публікації: 78

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.